Deze pagina gaat over je bedrijf of organisatie

Dit is de perfecte kans om te laten zien wat jouw bedrijf of organisatie anders maakt dan al die anderen. Wat maakt je uniek? Hoe pak je dingen aan? wat is je werkwijze en wat merkt je klant er van?

Het is namelijk zo dat je de Over ons pagina van je site moet schrijven vanuit het oogpunt van je bezoeker. What's In It For Me denken zij. Dus maak niet de fout om alleen maar te vertellen hoe geweldig je bent, maar leg ook uit waarom dat zo is en wat het voordeel voor de bezoeker daarvan is.

Onze geschiedenis verwoord als voordeel voor jou, de bezoeker

De Over ons pagina is een goede plek om te vertellen hoe het allemaal ontstaan is, welk parcours je hebt afgelegd en waar je nu terecht bent gekomen. Mensen bezoeken deze pagina om te zoeken naar aanknopingspunten waar ze hun vertrouwen in je bedrijf of organisatie kunnen op kunnen baseren. Ze willen dus bevestigd worden dat je betrouwbaar bent.

Om dat te bereiken is het verreweg het beste om eerlijk te zijn. Ik bedoel, we hebben allemaal wel eens de neiging om de minder fraaie hoofdstukken uit ons bestaan weg te laten uit een historisch overzicht, maar dat is een gemiste kans!

Mensen houden van een goed verhaal. En in een goed verhaal heb je vaak een underdog die een visie of droom of doel heeft en dat najaagt. Maar die tegelijk ook allerlei tegenslagen te verwerken krijgt en ondanks die tegenslagen toch slaagt. Daarom mag je best ook fouten, verkeerde keuzes of bepaalde tegenslagen in je historie-verhaal verwerken. Dat verhoogt je betrouwbaarheid alleen maar.

Impressie van ons bedrijf, en de waardes waar we voor staan…


Als je een bedrijfsvideo hebt, dan is dit wel de plek om die te tonen 🙂

Ontmoet ons team

Deze pagina is een prima plek om de gezichten achter het bedrijf te tonen. Dat maakt het wat persoonlijker en vertrouwelijker. Mensen doen graag zaken met mensen. Dus laat je mensen zien. Ook al ben je een eenmanszaak of zzp-er, laat jezelf zien, vertel wat over je vakbekwaamheid, maar ook wat over je prive en over je passies.

Misschien ben je geneigd om hier ook al je contactgegevens en zo te plaatsen, maar die kun je beter alleen op je contactpagina zetten, want Google houdt er niet van als grote delen van webpagina's hetzelfde zijn. Dan weet Google niet welke nou het origineel is, dus zullen ze er één kiezen en de ander niet tonen.

Beter kun je dus een link naar de contactgegevens er op zetten.